Skip to main content

Vegan Visstick Party Snacks

Ingrediënten

  • Vegan Visboer Vissticks
  • Gegrilde courgette
  • Cherrytomaatjes
  • Gefermenteerde paprika (alternatief: ingelegde ui, kimchi)

Bereidingswijze

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 ∞C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer:
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.
  • In de pan:
    Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine. 

Vegan Visstick Party Snacks

Bak de Vegan Visboer Vissticks hoe jij ze het lekkerst vindt. In de tussentijd grill je in de lengte gesneden repen courgette in een pan, oven of (tafel)grill. Pro-tip: smeer ze in met wat olijfolie gemixt met specerijen voor een extra smaakdimensie!

Zodra ze klaar zijn, wrap de Vissticks/ Vingers met de courgette. Steek eerst een vlaggetje of andere leuke prikker door een sappig cherrytomaatje en vervolgens door de rest van je prachtcreatie om alles bij elkaar te houden. Een krul gefermenteerde groente, ingelegde ui of kimchi on top transformeert deze snack tot haute cuisine. Drop it when it’s hot!

Hartige wafel met visfriet