Skip to main content

Al het goede van vis,
maar dan beter!

Voorwaarden recensies en beoordelingen

Wanneer u een recensie achterlaat op onze website, erkent en stemt u ermee in dat:

  1. De recensie die u verstrekt mogelijk openbaar wordt weergegeven op onze website en bijbehorende platforms.

  2. Uw recensie kan worden gemodereerd om te voldoen aan onze gemeenschapsrichtlijnen en kan naar eigen goeddunken worden bewerkt of verwijderd.

  3. U verleent ons een niet-exclusief, royaltyvrij, eeuwigdurend, onherroepelijk en volledig sublicentieerbaar recht om dergelijke inhoud wereldwijd te gebruiken, reproduceren, wijzigen, aanpassen, publiceren, vertalen, afgeleide werken van te maken, te distribueren en weer te geven in alle media.

  4. U bent als enige verantwoordelijk voor de inhoud van uw recensie, en u garandeert dat deze nauwkeurig, waarheidsgetrouw is en geen inbreuk maakt op rechten van derden of toepasselijke wetten.

  5. Wij behouden ons het recht voor om uw identiteit bekend te maken aan derden die beweren dat de inhoud van uw recensie inbreuk maakt op hun rechten.

  6. Door uw recensie in te dienen, stemt u in met deze voorwaarden en gaat u ermee akkoord ons schadeloos te stellen en te vrijwaren tegen alle claims voortvloeiend uit uw recensie.

  7. Lees alstublieft ons Privacybeleid en Algemene Voorwaarden voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.