Skip to main content

Vegan Visboer = het vis-aardige vis-alternatief

Ruim 3 jaar heeft het ons gekost om de ideale visvervanger te ontwikkelen, maar dan heb je ook wat: die heerlijke, authentieke smaak en realistische structuur van Vegan Visboer visvervangers zijn namelijk niet van echt te onderscheiden!

Daarnaast is alles van Vegan Visboer vrij van chemicaliën en krijg je nagenoeg dezelfde hoge voedingswaarden binnen. Door de toevoeging van schone, gifvrije algen krijg je daar de extra plant-power nog eens bovenop. Niet alleen lekker en guilt-free dus, maar nog gezonder voor je lijf ook!

Hoe dan?!

Maar… hoe dan, vraag jij je af? Nou, dat is een mooi verhaal. Een hypoallergene rijstkorrel (NON-GMO) bleek de ideale kandidaat voor de metamorfose waar we van droomden en werd het basis-ingrediënt voor de vis-aardige transformatie. Deze magische, plant-based bron neemt de karaktereigenschappen van witvis aan als geen ander! De viskruidenmelange, beproefd door rasechte vissers en bekokstoofd door doorgewinterde chef-koks, geeft de Vegan Visboer visvervangers de onmiskenbare geur, kleur en smaak van vis.

Vegan Visboer all over the place! 

Mark our words maar alvast, want vanaf nu ga je Vegan Visboer visjes steeds vaker tegenkomen in restaurants en horeca om je heen.

Doe jezelf – en de rest van de (onderwater)wereld for that matter– een plezier en kies vanaf nu voor vegan garnalen, vegan vissticks, vegan visburgers, vegan visnuggets, vegan visfriet en vegan visfilet!

Help ons om de wereld een stukje vis-aardiger te maken

Zie je Vegan Visboer visvervangers niet op de kaart bij jouw favoriete restaurant? Vertel hen dan over ons zodat je binnenkort ook bij jouw lokale hang-out guilt-free vis kunt eten!

Of meld het bij ons: dan nemen wij contact op.

Onze retail producten

De product declaraties en informatie van onze vis-aardige alternatieven zijn te vinden het foodbook van PS in Foodservice.

Vegan visboer Burger

Kibbeling

Uit het vuistje

Met onze magische en GMO-vrije rijstkorrel hebben onze vegan vissers nu ook een van de lekkerste visfavorieten visaardig weten te maken: een portie loeihete Vegan Kibbeling, vers uit de frituur, is voor de vegan foodie weer terug op de kaart! Een dun, krokant paneerlaagje dat kraakt als je je tanden erin zet. Extra yummy met een lekkere saus: vegan remouladesaus of arrabiata-dip, anyone?

Serveersuggesties bekijken>>

240 gram | 25 gram per stuk
– barcode: 8720648018275

Vegan visboer Burger

Burger

Op een broodje

Deze visburger wordt de vegan hit op je menukaart! De burger heeft dezelfde structuur als kabeljauw en wordt omhuld door een extreem knapperig en lekker grof gemalen paneerlaag. De burger heeft een doorsnede van 9 cm: de ideale maat om op ieder willekeurig hamburgerbroodje de show te stelen!

Serveersuggesties bekijken>>

2 x 100 gram – barcode 8720648018282 
4 x 65 gram – barcode 8720648018251 

Garnaal

In een salade of wrap, als losse snack of fingerfood

Er zijn veel verschillende garnalen te vinden op de wereld, maar twee dingen hebben ze met elkaar gemeen: een stevige bite en die onmiskenbare garnalensmaak. Onze garnaal heeft het allebei, maar dan zonder de ellende die bij echte garnalenvangst hoort. Ook voor de garnaal is onze magische GMO-vrije rijstkorrel de basis, voorzien van een fijne paneerlaag voor een extra crispy beleving.

Serveersuggesties bekijken>>

225 gram | 25 gram per stuk
– barcode 8720648018268

Vegan visboer Visstick

Visstick

Voor de kinderen, onderdeel van kindermenu

Visstick: het oudste en wereldberoemde stukje vis in de wereld. Wie is er niet groot mee geworden? En hoe mooi is het dat we kinderen van nu groot kunnen brengen met gezonde, vis-aardige en plant-based visvervangers?

Serveersuggesties bekijken>>

240 gram | 30 gram per stuk
– barcode 8720648018114

Vegan visboer Visfriet

Visfriet

Als fingerfood, als garnituur

Fingerfood en streetfood zijn de laatste jaren enorm in opkomst. De visfriet kan als hapje of borrelgarnituur geserveerd worden, maar kan ook prima als een op zichzelf staand frietje door het leven dankzij de lange, smalle vorm.

Serveersuggesties bekijken>>

240gram | 15 gram per stuk
– barcode 8720648018244

Vegan visboer Visnugget

Visnugget

Als fingerfood

De visnugget is een perfecte, plantaardige snack die een lekkere vegan twist geeft aan een borrelgarnituur. Geeft een voedzame salade de ideale crispy garnering met een crunchy bite. Idee: serveer als bucket vol visnuggets met een yummy, plant-based dip!

Serveersuggesties bekijken>>

250 gram | 25 gram per stuk
– barcode 8720648018107

Vegan visboer Visfilet

Visfilet

Als side-dish

Onze Vegan Visboer visfilet kan als hoofdonderdeel van een culinair, creatief gerecht geserveerd worden. Geef de visfilet de hoofdrol op een mooi opgemaakt bord met tasty side-dishes voor een echte, vis(vrije) culinaire ervaring op tafel!

Serveersuggesties bekijken>>

2 x 100 gram | 100 gram per stuk
– barcode 8720648018091

Jij wilt Vegan Visboer visvervangers, want ze zijn…

  • Vegan

  • Vegetarisch

  • Plant-based
  • Ocean-Free
  • Vrij van soja
  • Vrij van palmolie
  • 100% pro-life!
  • Bijna gelijk in voedingswaarde van witvis
  • Inclusief omega 3, 6 en 9 (de belangrijkste voedingswaarden uit vis) uit schone, non-toxische algen!