Skip to main content

Onze heritage en productie

Je zou het niet verwachten, maar onze plantaardige visvervangers zijn bedacht en gemaakt in nauwe samenwerking met het über-Hollandsche familiebedrijf Kramer Fish, een visbedrijf uit Urk. Hygiëne en kwaliteit staan samen op de eerste plaats en de productielocaties hebben de meest moderne technieken en hoogste certificeringen. De plantaardige visvervangers worden apart van de dierlijke visproducten vervaardigd en op andere momenten: er is geen contact tussen deze productsoorten en geen cross-contaminatie mogelijk door strenge hygiënehandhaving. 

Alle locaties zijn onaangekondigd IFS higher level en BRC AA gecertificeerd: dit betekent dat wij regelmatig onaangekondigd gecontroleerd en gekeurd worden en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid.  

EEN VISBEDRIJF DAT VEGAN VISVERVANGERS PRODUCEERT?!

De vegetarische vis van Vegan Visboer heeft praktisch gezien inderdaad een connectie met de visserij. Wij geloven dat een vegan wereld mogelijk is. We weten ook dat dit niet van de ene op de andere dag gaat en dat de verschillende industrieën elkaar nodig hebben om ‘the big shift’ teweeg te brengen. Een visbedrijf dat een vegan product op de markt brengt is een eerste stap die hopelijk leidt tot een overstap naar een volledig vegan assortiment.