Skip to main content

Vegan Fish and Chips

Ingrediënten

  • Vegan Visboer Kibbeling

  • Frietjes

  • Vegan remoulade saus

  • Side salad naar keuze (optioneel)

Bereidingswijze

  • Frituur :
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven (aangeraden):
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 ∞C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer:
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

World famous fish and chips: heerlijke snacks als deze hoef je als vegan, flexitarian of af-en-toe-vis-vriend niet langer meer te missen. Maak een lekkere vegan mayo-dip of remoulade klaar vóórdat je de Vegan Visboer Kibbeling – en je frietjes natuurlijk – in de oven of olie laat zwemmen. Is je groente-inname daarnaast ook belangrijk voor je? Zet dan ook alvast een gezonde side salad klaar, zodat je meteen aan kunt vallen zodra de fish and chips, gold & crispy, boven komen drijven.