Skip to main content

Broodje Veganistische Visstick

Ingrediënten

  • Vegan Visboer Vissticks
  • Vers, knapperig broodje
  • Rauwkost (bijv. wortel,
        komkommer, radijs)
  • Verse koriander
  • Saus naar wens

Bereidingswijze

  • In de koekenpan (aangeraden)
    Voor het beste resultaat: Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine.
  • Frituur
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

Broodje Veganistische Visstick

Vissticks horen op een bord, zeg je? Wrong! Laat ons je veroveren met dit ideale broodje als lunchgerecht. Smeer de onderste helft van een krakend vers broodje in met jouw lievelingssaus. (Curry, mosterd, vegan (kruiden)mayo zijn altijd goud, maar maak eens een mix van vegan mayo met wasabi voor een Japanse touch!)

Leg hierop je net gebakken plant-based Vissticks en versier met sliertjes kleurrijke en verfrissende rauwkost. Je maakt het af met een pittig kruid als topping, zoals koriander, basilicum of lente-ui.

Hartige wafel met visfriet