Pluk de groenste slablaadjes van de krop of kies jouw favo rauwe bladgroente, zoals spinazie of paksoi-bladeren. Was de bladeren en leg ze als een verwelkomend, gespreid bedje op een bord of schaal. Bak of frituur de Vegan Visboer Garnalen zoals op de verpakking staat en garneer met de vers gesneden reepjes chilipeper. Ook gesneden bosuitjes en pinda’s voelen zich in dit gerecht als visjes in het water
De dip maak je met een basis van zoute sojasaus en zoete sojasaus (ketjap). Voeg daar, als je van pittig houdt, Sriracha, sambal of een andere hete saus aan toe. Iets te hot uitgepakt? Maak de saus milder en dunner door suiker, water en/of citroensap toe te voegen. Niet hot genoeg? Je weet wat je te doen staat … More is more!
+31 38 785 88 43
hello@veganvisboer.nl
KVK nummer 83492836
BTW nummer NL862895224B01
Deze website is gebouwd door: Studio Sandra Gortemaker