Skip to main content

Hartige wafel met visfriet

Ingrediënten


Bereidingswijze

  • In de koekenpan 
    Voor het beste resultaat: Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine.
  • Frituur (aangeraden)
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

Hartige wafel met visfriet

Knapperig kraken de lekker versgebakken visfrietjes tussen je tanden, gestapeld bovenop een hartige wafel – die ook nét uit de oven of het wafelijzer komt! De romige plakjes avocado en vegan roomkaas maken er een smeuïge bedoening van. De rucola en peterselie geven het geheel een pittige touch. Een originele en krachtige versie van de ouderwets lekkere ‘vette bek’, maar dan beter ☺.

Hartige wafel met visfriet