Skip to main content

Visnugget Beetroot Wrap

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 1
    5 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

De Vegan Visboer vegan visnuggets vormen een unieke combi met de zacht-zoete smaak van de wrap van rode biet. De spannende salade van rode kool en pittige cress-blaadjes geeft een krachtig accent aan het gerecht. De crème van humus brengt alle smaken bij elkaar.


Bereidingswijze visnugget

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.