Skip to main content

Visfilet à la carte

Ingrediënten

  • Slasoort naar eigen keuze

  • Groenten en garnituur

  • Salade voor erbij (optioneel)

Bereidingswijze:

  • In de koekenpan (aangeraden)
    Voor het beste resultaat: Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine.
  • Frituur
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

Als een ware ster neemt deze vegan vis-koningin de hoofdrol met liefde in als het hoofdonderdeel van een à la carte gerecht. De Vegan Visboer Visfilet laat zich graag omringen door geroosterde groente, een mousse van aardappels of een andere smakelijke support-dish. Met plezier laat ze zich vergezellen door verschillende sauzen die haar surprise-effect versterken. En als ze vervolgens besprenkeld wordt door frisse citroen, voelt ze zich als een vis in het water

vegan visfilet