Skip to main content

Visfilet à la carte

Ingrediënten

  • Slasoort naar eigen keuze

  • Groenten en garnituur

  • Salade voor erbij (optioneel)

Bereidingswijze

  • Frituur:
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 ∞C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer:
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.
  • In de pan (aangeraden):
    Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine. 

Als een ware ster neemt deze vegan vis-koningin de hoofdrol met liefde in als het hoofdonderdeel van een à la carte gerecht. De Vegan Visboer Visfilet laat zich graag omringen door geroosterde groente, een mousse van aardappels of een andere smakelijke support-dish. Met plezier laat ze zich vergezellen door verschillende sauzen die haar surprise-effect versterken. En als ze vervolgens besprenkeld wordt door frisse citroen, voelt ze zich als een vis in het water

vegan visfilet