Vegan Shrimpy Wok ‘Noodles’

Ingrediënten

  • Vegan Visboer garnalen

  • Courgette

  • Bosui

  • Bamboereepjes

  • Kruidenmelange

  • Rode peper

Drapeer de krokante Vegan Visboer vegan garnalen op een combi van gewokte ‘noodles’ van courgette (‘zoodles’), gewokt samen met bamboereepjes, bosui, kruidenmelange en een rood pepertje voor een lichte maaltijd met een spicy finish!

Minder spicy, meer bite? Vervang de peper door pinda’s en kokosrasp. Missing some body voor de grote eter? Vervang de groente-zoodles door rijst-noodles of stevige tarwe-noodles.

Vegan Scrimpy wok noodles

Bereidingswijze van de garnaal

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

Deze website is gebouwd door: Studio Sandra Gortemaker

NederlandsEnglish