Skip to main content

Vegan garnalensalade

Ingrediënten

  • Vegan Visboer Garnalen
  • Slasoort(en) naar keuze
  • Groente en garnering
  • Dressing naar keuze

Bereidingswijze

  • In de koekenpan
    Voor het beste resultaat: Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine.
  • Frituur (aangeraden)
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

Tussen het frisse groen van verse slasoorten, gemengd met plakjes zure augurk, romige avocado en afgemaakt met een spannende dressing komen de garnalen perfect tot hun crunchy recht. Ze maken een gouden combi met een vers gesneden salade van groente in alle kleuren van de regenboog. Én ze zijn de gezonde, voedzame component die elke grote, gevulde maaltijdsalade compleet maakt. Vis moet immers zwemmen, dus waarom niet in een oceaan van groente?