Skip to main content

Vegan Shrimpy Tacos

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 1
    5 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

Crispy taco’s met Vegan Visboer vegan garnalen! De crunchy shrimps worden opgetild door een team van wakame, taugé en jonge, pittige cress-plantjes en eetbare bloemen. Serveer met tzatziki van (vegan) yoghurt, geraspte komkommer, citroen, dille en knoflook voor een smaak- en textuurexplosie!

Vegan Scrimpy Tacos

Bereidingswijze van de garnalen

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.