Libanese Vegan Fishy Pita
Ingrediënten
-
Pita
-
Gebakken uitjes
-
Paprika in reepjes
-
Tomaat in slices
-
1 Limoen
-
Munt
-
Sumak
Bereidingswijze
- Frituur (aangeraden):
Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C. - In de oven:
13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 ∞C). Bij voorkeur met 10% stoom. - In de Airfryer: 1
5 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.
Vul een verse pita voor de helft met Libanese fatousch salade met munt, citroensap en sumak en vul tot de nok toe aan met de crispy Vegan Visboer visnuggets. Een paprika-tomaat-topping en krokante uitjes maken van deze goddelijke, vegan pita een piece of art!
Bereidingswijze visfriet
- Frituur (aangeraden):
Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C. - In de oven:
13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom. - In de Airfryer:
15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.