Skip to main content

Lekkerbek à la carte

Ingrediënten

  • Slasoort naar eigen keuze

  • Groenten en garnituur

  • Salade voor erbij (optioneel)

Bereidingswijze:

  • In de koekenpan 
    Voor het beste resultaat: Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine.
  • Frituur (aangeraden)
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

De Vegan Visboer Lekkerbek neemt graag de hoofdrol van elk à la carte gerecht. Omhelsd door een bont gezelschap van gezonde, gestoomde, gekookte of gegrilde groente komt ze het best naar voren.

Een bijpassende saus en een kneepje citroen maakt dat ze zich als een vis in het water voelt!

vegan visfilet