Skip to main content

Deftige visfilet op zeewierhuid

Chique Visfilet op Zeewierhuid

Ingrediënten

  • Vegan Visfilet met Zeewierhuid

  • Bedje van gegrilde groente ’tagliatelle’ 

  • Garnituur naar wens

  • Salade voor erbij (optioneel)

Bereidingswijze:

  • In de koekenpan 
    Bak de filet rondom bruin in 8-10 minuten in een ruime hoeveelheid olie of plantaardige boter.
  • In de oven
    15-18 minuten bakken op 220°C (hetelucht: 200°C). Gebruik bij voorkeur 10% stoom.
  • In de Airfryer
    12-15 minuten op 180°C. Halverwege keren voor een egaal resultaat.

Exquisite visfilet met zeewierhuid op chique groentebed

Zo elegant zag je ons nog nooit! De verfijnde twist van het krokante laagje zeewier aan deze Vegan Visfilet variant maakt dit een bijzondere vis aan de hengel. De sappige binnenkant en die knapperige buitenkant met kenmerkende doch subtiele zilte zeesmaak maakt het geheel tot een unieke eet-ervaring.

Deze ‘queen’ wordt graag op handen gedragen door een groepje gegrilde groenten. Een frisse ‘touch of’ citroensap en verse kruiden zoals dille of peterselie bovenop maken de luxe uitstraling af. Ready voor een feestelijk diner met gasten! Of gewoon voor een avondje uitsloven-for-1, natuurlijk.

vegan visfilet op zeewierhuid