In de media


Binnenstebuiten te gast bij Vegan Visboer
Klik op de button om het item op de website van Binnenstebuiten.
Podcast: ik ben gewoon kok

Vegan vis en bluswater-bier bij Plus Duin in Almere
FoodPersonality en Supermarkt.team organiseerdeen vorige maand het evenement ‘De mooiste producten in de mooiste supermarkt van Nederland’.

Start-up van de maand maakt samen met Urk’s visbedrijf vegan visvervangers
Vis als snelst groeiende categorie in plant-based, en Vegan Visboer speelt daar slim op in met hun vegetarische vis.

Voorzichtige groei voor markt van visvervangers
De markt van visvervangers is erg klein. Lang was er vooral aandacht voor de vleesvervangers. Langzaam begint de interesse voor de categorie echter toe te nemen, zowel bij bedrijven als bij de consument.

Steeds meer vegan vis op de markt én op de kaart
6 december
Steeds meer gasten kiezen voor vega(n) voeding. Het aanbod plantaardige alternatieven voor vlees is enorm, maar voor vis bleef het lange tijd stil. Tot dit jaar. In de eerste helft van 2021 werd er méér geïnvesteerd in vegan vis dan in de twee jaren ervoor bij elkaar opgeteld. “De smaak is heel goed. Laat je gasten proeven. En vertel het verhaal.”
Tekst: Kristi Houtkamp
Foto’s: o.a. Else Visser

Vegan maakt overstap van niche naar mainstream
3 feb 2022
Vegan op het menu is steeds normaler. Dit jaar maakt plantaardig echt de overstap van niche naar mainstream. ‚Chefs zouden vegan moeten gaan zien als een volwaardig nieuwe, smaakvolle categorie om toe te voegen aan de menukaart‘.

Folder 2023

Blue magazine | Fletcher hotels spread
Title
In de media

Steeds meer vegan vis op de markt én op de kaart
6 december
Steeds meer gasten kiezen voor vega(n) voeding. Het aanbod plantaardige alternatieven voor vlees is enorm, maar voor vis bleef het lange tijd stil. Tot dit jaar. In de eerste helft van 2021 werd er méér geïnvesteerd in vegan vis dan in de twee jaren ervoor bij elkaar opgeteld. “De smaak is heel goed. Laat je gasten proeven. En vertel het verhaal.”
Tekst: Kristi Houtkamp
Foto’s: o.a. Else Visser

Vegan maakt overstap van niche naar mainstream
3 feb 2022
Vegan op het menu is steeds normaler. Dit jaar maakt plantaardig echt de overstap van niche naar mainstream. ‚Chefs zouden vegan moeten gaan zien als een volwaardig nieuwe, smaakvolle categorie om toe te voegen aan de menukaart‘.