Skip to main content

Broodje Vegan Garnalenkroket

Ingrediënten

  • Vegan Garnalenkroket

  • Je favoriete broodje, zacht of crunchy

  • Vegan boter of vegan mayo-variant

  • Knapperige komkommer of andere snackgroente

Bereidingswijze:

  • In de frituurpan (aangeraden)
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    15-18 minuten bakken op 220°C (hetelucht: 200°C). Gebruik bij voorkeur 10% stoom.
  • In de Airfryer
    12-15 minuten op 180°C. Halverwege keren voor een egaal resultaat.

Vegan Broodje Garnalenkroket

Deze ever-green klassieker mag simpelweg niet ontbreken in je vegan leventje of op je menukaart!

Want wat is leven zonder broodje kroket? En hoe lang hoopte je al op de Vegan Garnalenkroket. Onweerstaanbaar, rijk, romig, dik gevuld met onze Vegan Visboer Plantaardige Garnalen. Een goudgele knapperige korst om al het lekkers binnenin goed vast te houden.

Serveer de Vegan Garnalenkroket op een vers knapperig broodje. Fan van boter? Doe er een lekkere dikke laag tussen! Avontuurlijke bui? Probeer een dotje vegan citroen-dille-mayo. Knapperige sla, plakjes komkommer en een schijfje limoen als toegift doet geen kroket kwaad.  voor wie het nóg frisser wil.

Broodje Vegan Garnalenkroket