Skip to main content

Bewuste Vegan Visboer Burger

Ingrediënten


Bereidingswijze

  • In de koekenpan 
    Voor het beste resultaat: Rondom bruin bakken in 6-8 minuten in een bakpan met ruim voldoende olie of plantaardige boter/ margarine.
  • Frituur (aangeraden)
    2-4 minuten frituren in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

De classic multi-level burger, maar dan veel beter! De Vegan Visboer plant-based visburger samen met suikersla, krokante uienringen, sappige tomaat, avocado op een knapperig burgerbroodje met sesamzaadjes. Maak het af met groentechips voor een bewustere versie van een hamburger combimaaltijd