Skip to main content

Aziatische Vegan Fish Burger Buns

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 1
    5 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.

De aanstaande vegan hit op je menukaart: creëer een Asian fusion burger met onze crispy vegan visburger! Geklemd tussen twee halve, Taiwanese stoombroodjes serveer je de Vegan Visboer visburger versierd met suikersla en gemarineerde groenten. ‘Zero-waste’ afgemaakt met bamboebladeren als verpakking. 

Aziatische Vegan Fish Burger Buns

Bereidingswijze van de visburger

  • Frituur (aangeraden):
    Het beste resultaat krijg je door 2-4 minuten te bakken in plantaardig frituurvet op 180 °C.
  • In de oven:
    13-15 minuten bakken op 220 °C (heteluchtoven: 200 °C). Bij voorkeur met 10% stoom.
  • In de Airfryer: 
    15 minuten bakken op 180 °C. Vergeet ze niet regelmatig te keren.